Romantikus téli program: páros fotózás karácsonyra

Az ünnepek közeledtével mindenki igyekszik egy kicsit jobban a szeretteire koncentrálni és azokkal átélni bensőséges pillanatokat, akik a legfontosabbak. A karácsony szólhat rólatok és a szerelmetekről, különösen úgy, hogy a legszebb pillanatok megörökítésre kerülnek!

Az erősebbik nem jellemzően már a fotózás gondolatától is rosszul van és eszében sincs egy-másfél vagy két órán keresztül a kamerába mosolyogni. Pláne nem a párjával bájologni, miközben a kamera folyamatosan kattog. Holott egy jó fotóssal, egy minőségi háttérrel és persze veletek, a karácsonyi fotózás nem egy „essünk túl rajta” jellegű program lesz, hanem egy izgalmas élmény, melynek végén szuper képek büszke tulajdonosai lesztek, melyeket örömmel tudtok mutogatni az ismerősöknek.

Minden rólatok szól!

Minden egyes pár más és más, így nincs két ugyanolyan hangulatú karácsonyi fotózás. A cél, hogy mindketten ellazuljatok és egymásra koncentrálva, részben kizárjátok a külvilágot. A legjobb képek nem a beállított pózokkal készülnek, hanem a spontán elkapott pillanatokban. Egy jó fotós nagyon hamar megérzi, hogy a pár milyen beállítottságú, milyen módon izzik köztük a levegő. Ezt figyelembe véve segít titeket, hogy az elkészült képek valóban a ti személyiségetek tükrözzék.

All I Want For Christmas Is You

A karácsonyi fotózás nem kíván semmiféle extra készülődést, azonban a megfelelő ruha szett kiválasztása fontos. Érdemes némiképp összeöltözni, legalább annyira, hogy a színek harmonizáljanak. Természetesen jöhetnek a karácsonyi ronda pulcsik, a rénszarvasos zoknik, de akár a Mikulás sapka is. A debreceni DomiArt Photo Stúdióban például két ruha szettben történik a karácsonyi fotózás. Egy az említett hagyományos, karácsonyi ruhás szett, illetve egy elegánsabb öltözék. Utóbbi esetében is célszerű a hagyományos karácsonyi színeket preferálni, azonban tükrözze személyiségeket, ne vegyetek fel olyat, amiben nem érzitek kényelmesen magatokat.

Hogy kell beállni?

Nem kell amiatt aggódnotok, hogy a fotós magatokra hagy titeket vagy kínosan érzitek majd magatok a karácsonyi fotózás során. Ha könnyen megy a pózolás, nem okoz nehézséget ellazulni, akkor minden megy, mint a karikacsapás, azonban, ha egy kicsit több idő kell a feloldódáshoz az sem jelent problémát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy épített karácsonyi háttér előtt sokkal könnyebben találnak magukra a párok, mintha egy ünnepi tematikájú vászon elé kell beállni. Érdemes ezt szem előtt tartva szolgáltatót választani.

Milyen képek készülnek?

Természetesen a páros fotózás nem páros fotózás romantikus pillanatok nélkül. Ugyanakkor a cél, hogy a képek a ti stílusotokban készüljenek, és amikor rájuk néztek, azt tudjátok mondani: „Igen, ezek mi vagyunk!”. A mosolygós, ölelkezős, romantikus képek mellett természetesen vagányabb képek is készülhetnek, illetve a címlaposabb képek sem maradhatnak el, méghozzá rátok szabva.

Ha szeretnétek minőségi szolgáltatásban részesülni, akkor mindenképp tekintsetek meg néhány referencia fotót az adott fotóstól. Ha a DomiArt Photo Stúdió elérhetőségére vagytok kíváncsiak, akkor pedig látogassatok el a fotozas-debrecen.hu weboldalra!