Könnyen felépíthető zsalu rendszer

zsalu

Az építőipar mondhatni dübörög a jelenlegi gazdasági keretek között. Erre legfőképpen azért van szükség, mert mindennek az alapját a folyamatos növekedés, bővülés adja. Ahhoz viszont, hogy ennek tere legyen, rendszeresen igény van újabb termelőegységekre, értékesítő rendszerekre. Az építés tehát kiemelt jelentőséggel bír, ami emiatt minél gyorsabb formában kell megtörténjen.

A professzionális zsalu rendszerek ebben kulcsszerepet töltenek be. Bár egyre gyakoribb az előre gyártott egységek alkalmazása, azért a nagyobb betonelemeket még mindig inkább helyben öntik meg. Ez pedig elképzelhetetlen lenne alkalmas zsalu felépítmények nélkül. De mitől lesz igazán hasznos egy adott típus?


Milyen a tényleg ideális zsalu szerkezet?
Mivel gyakran eltérő egységeket kell készíteni, mint a falak, födémek, alaptestek, pillérek, gerendák, így választani lehet alapvetően 2 opció közül. Minden felsorolt elemhez külön zsalu megoldásokat keres, vagy az olyan univerzális egységek mellett dönt, akárcsak a PERI DUO sokoldalú zsaluzata. Ez kimondottan úgy lett megtervezve, hogy könnyen felállítható legyen, akár daru nélküli telepítéssel, szinte szerszámok nélküli szereléssel.

A prémium alapanyagokból készülő zsalu felépítmény kis önsúlyát az egyedülálló technopolimer összetevő adja, ami ráadásul környezetbarát megoldásnak minősül, ugyanis teljes egészében újrafelhasználható. A zsaluhéj cserék minden különösebb szakmai ismeret nélkül elvégezhetők néhány csavar elforgatásával. Ennél hatékonyabb megoldást a gyors kivitelezésekhez keresve sem találhatna, ezért ragadja meg bátran és éljen vele mielőbb.