Kannabisz olaj előállítása és használata

Rengeteg természetes alapanyagból készült termék van már forgalomban, melyek különböző betegségeken tudnak segíteni. Az egyik ilyen a kannabisz olaj, mely egyre népszerűbb a világban. Ez az olaj bio kenderből készül, és előállítása során rendkívül szigorú biztonsági szabályok betartásával vonják ki a hatóanyagot. A növény termesztése során folyamatosan ellenőrzik a minőséget, egészen a magok elültetésétől kezdve a palántákig, majd a növény növekedése során is. Az elkészült terméket rendszeresen tesztelik, így a gyártósorról csak olyan termék kerülhet ki, amely minden ellenőrzésen átesett, és minden előírásnak megfelel, valamint nem tartalmaz káros anyagot (vagyis nincs THC tartalma).

A kannabisz olaj jótékony hatásairól folyamatosan zajlanak kutatások, azonban még megoszlanak a vélemények. Azonban számos kutatás és a fogyasztók visszajelzése alapján is bebizonyosodott, hogy ez a termék valóban segítséget nyújthat számos betegség esetén.

Használata általában napi 5 és 15 csepp között szokott lenni, ez függ a betegségtől, valamint a felhasználótól, hisz mindenkinél más mennyiség hoz hatást. A cseppeket szervezetünkbe különböző módokon is bevihetjük, akár a nyelvünk alá csepegtetve majd kb. 20 mp elteltével vízzel leöblítve, vagy a cseppeket tehetjük italunkba, de még akár a bőrünkre is kenhetjük. Ezek a beviteli módok egyénektől függenek, kinek melyik a szimpatikus. Habár ez az olaj káros anyagtól mentes, de a napi maximum ajánlott bevitelt nem szabad túl lépni. Rendszeres gyógyszeres szedésnél érdemes a háziorvossal egyeztetni az alkalmazás elött.