Saját weboldalt szeretne? Próbálja ki a WordPress cms-t.

Gondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne egy saját weboldal? Esetleg kértél már ajánlatot weboldal készítésre? Ha igen, akkor már tudod, hogy egy honlap elkészítésének viszonylag magas költsége van. Egy vállalkozás  könnyen ki tudja termelni ennek a költségét, de ha csak hobbinkhoz lenne rá szükségünk vagy kezdő vállalkozás vagyunk, akkor nem biztos, hogy érdemes rá több százezer forintot költenünk.

Próbáljuk meg inkább mi magunk felépíteni a weblapot WordPressben. Ez több szempontból is jó ötlet.

Egy alap céges bemutatkozó honlapot pár hónap tanulás után már mi is meg tudunk csinálni. Ezt az érdeklődőknek el tudjuk küldeni vagy be tudjuk állítani a közösségi felületeken.Viszont ami még ennél sokkal nagyobb előnye, hogy alapszinten bele fogunk látni a folyamatokba, így ha szükségünk lesz rá, akkor könnyebben tudunk profi céget választani, aki elkészíti céges honlapunkat.

De lássuk, hogy miért éppen a WordPress tartalomkezelő rendszert ajánljuk.

 

WordPress a legnépszerűbb CMS

A wordpress a világ legelterjedetebb tartalomkezelő (CMS) rendszere. Mindenre használják. Személyes blogoktól kezdve, nagyobb vállalati webolalakon át, egészen a komolyabb intézményi honlapokig. Vagyis szinte minden területen.

 

Sok ingyenes téma és kiegészítő van hozzá

A WordPress ingyenes. Nem kell fizetnünk a letöltéséért és a telepítéséért sem. Ráadásul rengeteg bővítményt és témát is tudunk választani hozzá. Szintén ingyen. Ha létre akarunk hozni egy alap weboldalt úgy, hogy nem kell érte fizetnünk, akkor a WordPress jó választás. 

Persze a tárhelyért és a domain névért fizetnünk kell. De a weboldal elkészítését akár 0 Ft-ból is ki tudjuk hozni.

 

Könnyű kezelhetőség még kezdőknek is

A WordPress felülete nagyon egyszerű. Nincsen feleslegesen túlbonyolítva. Nagyon hamar el fogjuk sajátítani. És még egy jó hír. Magyar nyelven is használhatjuk. Ehhez mindössze magyarul kell elindítani a WordPress telepítését.

 

Modern rendszer

A fentiek miatt gondolhatnánk, hogy oké ingyenes és sok mindent adnak hozzá, akkor ennek ára van. Biztos nem lehet vele sok látogatót hozó és valóban modern technológiával felruházott honlapot készíteni.

De igen lehet. Persze ennek ára is van. Nem mindent kapunk ingyen. Nagyon sokan fejlesztenek bővítményeket, amiket ha használni akarunk, akkor azért bizony fizetnünk kell. Ha tényleg látogatókat is akarunk és valóban profi honlapot szeretnénk, akkor pár bővítményért fizetnünk kell majd. 

 

Remélem a fentiek meggyőztek téged is, hogy érdemes a WordPress tartalomkezelőt választanod.