A SEO szövegírás hogyan dobja fel a technika világát?

A SEO szövegírás korában élünk. Joggal jelenthetjük ki, hogy a mai technika világában sokkal kevésbé lehetne online értékesíteni, ha nem lennének profi szövegírók. Miért mondhatjuk ezt mégis? Nagyon fogós kérdés! A cikkünkben arra szeretnénk választ kapni, hogy a marketing szövegírás miképpen befolyásolja a piaci árakat.

Mi a jelentősége a SEO szövegírásnak?

A marketing szövegírás gyakorlatilag mindenütt jelen van manapság. Gondoljunk csak a weboldalaink szimpla szövegezésére, vagy arra a rengeteg blogcikkre, ami megtalálható az interneten. Ezek mind-mind emberek olvassák, de egy valami közös bennük: ezek a tartalmak, ha jól vannak megírva, bizony sok pénzt hozhatnak a tulajdonosuk számára. De a médiában is megjelenik a szövegírás: sokszor szövegírók írnak újságcikkeket, vagy készítenek riportokat.

Hogyan váltható profitra a SEO szövegírás mégis?

Most képzeld csak el, hogy van egy weboldalad. Tetemes mennyiségű látogatóval. Egész egyszerűen nem érted, miért nem jön a profit. Miért nem hagynak nálad pénzt a vásárlóid? Miért mondható el, hogy a konkurencia bevételei sokszorosára fog rúgni a miénkhez képest-noha kevesebb látogató van a weboldalukon?

Ilyenkor rendszerint a szövegírás kérdése szokott felmerülni. A weboldalunkon található emberek egész egyszerűen idegennek érzik a mi szövegeinket – nem fogja meg őket. Nem képesek elhinni, hogy egy szakmai profival van dolguk, aki képes lesz megoldást nyújtani a problémáikra.

Miért éri meg kifejezetten szövegírásra költeni?

A válasz az, hogy azért, mert ha nem költünk erre, akkor hatalmas profittól esünk el. A piacon fellelhető legzsírosabb megrendelések a konkurencia zsebében fognak landolni. Annak az embernek, akit szakmailag hitelesnek gondolnak, akár jóval magasabb árat is képesek megfizetni a megrendelők. Ez pedig bizonyos esetekben igen komoly előnyhöz juttatja azt az embert, aki képes magát eladni – a remek tartamai által.

Mennyibe kerül a SEO szövegírás?

A marketing szövegírás ára nagyban eltér szektoronként, és annak a függvényében, hogy mégis miről lenne szó pontosan. Mi a feldolgozandó téma? Milyen stílusban kellene a cikkeket megírni? Ezek mind-mind nagyon fontos szempontok, melyek mellett egész egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül. Egy SEO cikk ára jellemzően 6.000 Ft-ba kerül.

Konklúzió

Véleményünk szerint a SEO szövegírás ténylegesen feldobja a technikai világot, kezdve az internettől a sajtóig. Tetemes mennyiségű pénz van ebben a műfajban, csak tudni kell kihasználni.