Van kiút az alkoholizmusból

Ha találkoztál már olyan emberrel, akinek van valamilyen függősége, akkor biztosan Te is láttad már, hogy mennyire nehéz ezekről a függőséget okozó szokásokról leszokni. Segíteni pedig szintén nehéz ezeknek az embereknek.

Amennyiben valaki komolyan gondolja az alkoholról való leszokást és hajlandó tenni a felépülés érdekében, akkor a Felépülők csapatát és a programjukat mindenképp érdemes lehet fontolóra venni.

A Felépülők olyan bentlakásos programot hoztak létre, ahol minden segítséget megadnak az alkohol fogságából szabadulni vágyóknak.

A program 28 napos és minden napot egy meghatározott szabályrendszer segít. Ezeknek a kereteknek köszönhetően az azonnali vágykielégülés kisértését sokkal könnyebben tudják uralni a még függőségtől szenvedő emberek.

Az alkoholizmus leszokás nem egyszerű feladat és ezt a Felépülők csapata személyes tapasztalatból tudja is. Az alapítóknak ugyanazokkal a nehézségekkel kellett megküzdeniük korábban, mint a programban résztvevőknek. Pontosan ezért tud nagyon hiteles és sikeres lenni a Felépülők által létrehozott rendszer. Hiszen tudják, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézniük az embereknek, és azt is, hogyan kell ellenállni az alkohol kísértésének.

Ennek is köszönhető, hogy a programban résztvevők alkoholizmus leszokásának a sikeressége eléri a 70%-ot is. Ebben nagy szerepet játszanak a profi szakemberek, a program felépítése, a gyógyulni vágyó ember akaratereje és elszántsága, illetve a családtagok megfelelő segítség nyújtása. Hiszen a támogató környezet nagyon fontos szerepet játszik a felépülésben és abban is, hogy a programban elért eredmény hosszútávon is kitarthasson.

Amennyiben van olyan ismerősöd, akinek szüksége lehet a Felépülők segítségére, akkor a honlapjukat mindenképp mutasd meg neki, hátha neki is tudnak segíteni, hogy újra józanul élhesse a mindennapjait.