Hova nehezebb most csomagot küldeni külföldre?

csomagot küldeni
csomagot küldeni

A jelenlegi korlátozásokról több információt is megosztott a Csomagnet. A csomagküldés külföldre háztól házig megrendelhető DPD-vel vagy a TNT-vel. Közúton, illetve légi úton is szállítanak csomagokat. A TNT Express szolgáltatásával Európa bármely országába lehet csomagot küldeni.  A küldeményeket igény szerint biztosíthatjuk is, így még nagyobb biztonságban érezhetjük csomagjainkat.  Egészen 1 millió forintos értékhatárig lehet a biztosítást megkötni. Kedveződíjakat ad a DPD is a Classic Export szolgáltatással. A csomagnet oldalán a nemzetközi csomagok esetében is el lehet érni kedvezményeket. A csomagokfeladását kifizethetjük érintésmentesen azonnal bankkártyánkról is.  Romániába, Ausztriába, Angliába, Spanyolországba, Olaszországba is lehet csomagokat küldeni.

 

A csomagnet segítségével Európa és Magyarország népszerű futárszolgálataival küldhetjük csomagjainkat a nap 24 órájában. A csomagküldési díjak kedvezőek, főleg, ha egyszerre több csomagot is fel szeretnénk adni. A szolgáltatások háztól házig értendők és semmilyen szerződési kötelezettséggel nem terhelik az ügyfeleket. A csomagküldési díjak úgy vannak meghatározva, hogy azok semmilyen rejtett költséget nem tartalmaznak és utólag semmilyen egyéb költséget nem fizettetnek meg az ügyfelekkel. Az oldalon egy online kalkulátor segítségével pillanatok alatt ki lehet számolni a szállítási költségeket. bankkártyával vagy online banki átutalással rendezhetjük a szállítási költségeket. A szolgáltatás típusától és az irányítószámtól függően akár a megrendelés napján is megérkezhetnek csomagjaink a kért címre. Az 1 napos kézbesítést már Európán belül bárhol meg tudja oldani a TNT. Természetesen ebben az esetben érdemes némi felárral számolni. A DPD 3 és 5 munkanap között vállalja a csomagok kézbesítését.

 

Külföldi csomagfeladásnál nagyon sokat jelent az ár, hiszen ezek nem a legolcsóbb csomagok közé tartoznak. Ma már olcsón meg lehet úszni a külföldi csomagküldést is, csak okosan meg kell keresni a legjobb és legolcsóbb megoldást. A csomagnet oldalán keresztül feladott külföldi csomagok esetében időt és pénzt is megspórolhatunk. A DPD, a TNT és a GLS is vállalja külföldi csomagok szállítását. Itt sem kell cipekednünk, hiszen a futárok házhoz jönnek és házhoz is viszik a csomagokat. Otthonunk kényelméből interneten keresztül bonyolíthatjuk le a teljes csomagfeladási folyamatot. Ebbe természetesen beletartozik az online fizetés is.  Több helyen regisztrációmentesen lehet elintézni a csomagküldést, ezt igen sokan kedvelik. Nem szükséges hosszas regisztrációs űrlapokat kitöltögetni és várni a regisztrációs linket. Itt villámgyorsan regisztrálhatjuk a kívánt csomagokat.