Ezek a legújabb társasjátékok!

társasjátékok
társasjátékok

Annak ellenére, hogy manapság már az emberek többségének szinte a kezéhez nőtt az okoseszköze, még sokan tudják azt, hogy nem csak azokkal lehet elütni a szabadidőnket! Egy szórakoztató, ugyanakkor gondolkodást, logikát igénylő társasjáték is remek kikapcsolódást jelenthet nem csak nekünk, de az egész családunknak, baráti társaságunknak is! Éppen ezért az idősebb generáció feladata az, hogy a fiataloknak megmutassa, nem csak a világhálón történő böngészés az egyetlen időtöltés, amit a szabadidőnkbe lehet csinálni. Legyen szó bármilyen korosztályról, szerencsére lehet találni már mindenki számára izgalmat és kihívást nyújtó társasokat. Ahhoz, hogy ne csak a legjobb, de a legújabb társasjátékokat is be lehessen szerezni, mindössze a megfelelő helyen kell keresgélni!

Nem is gondolnád, hogy mennyi új társasjáték jelent már meg ebben az évben! A linkelt oldalra kattintva egy szuper társasokat árustó webáruházra jutsz el, ahol könnyen megtudod majd nézni, hogy 2020-ban eddig melyek a legfrissebben megjelent darabok. Legyen szó a hagyományosnak számító, dobókockás, lépegetős játékokról, vagy a komolyabb gondolkodást és a közös stratégia kidolgozását igénylő kooperatív társasjátékokról, náluk hatalmas választékot találsz majd. A játékoknál nem csak szabályleírást lehet majd olvasni, de arról is informálódni lehet, hogy hány játékos játszhatja, milyen korosztálynak való, és körülbelül mennyi egy menet játékidője. Akik rutinos társasozók, azok tudják, hogy ezek mind-mind hasznos és fontos tényezők lehetnek akkor, mikor a családunk, vagy épp a barátaink számára választunk játékot.

Abban az esetben, ha szeretnél egy új társasjátékot, de nem tudsz választani, mindenképp nézd meg a Gémklub TOP 50 társas ajánlását is az újdonságok mellett! Ez a toplista segítségedre lehet, hiszen sok örök klasszikusnak számító darabra is rátalálhatsz. A játékoknál még értékelések is támogathatnak a legjobb döntés meghozatalában, hiszen ezek korábbi vásárlók véleményei a társasokról. Ugyanakkor nem csak társasjátékok között lehet majd válogatni náluk, de a logikai játékot előnyben részesítők is megtalálják majd a számításaikat, hiszen kirakók, ördöglakatok, és absztrakt társasjátékok (sakk, mahjong, dominó) is szerepelnek a kínálatukban.

Abban az esetben, ha szeretnél beszerezni egy újdonságnak számító játékot, vagy már régóta vágysz egy retró darabra, náluk egészen biztos sikerrel fogsz járni! A hatalmas választéknak hála leginkább talán majd az lesz a legnehezebb, hogy nem veheted meg az összes szívednek kedves társast, és választanod kell közülük. Ami biztos, hogy a „kosarad” nem lesz majd üres, és kiváló időtöltés lesz a megrendelt darab nem csak neked, de leendő játékostársaidnak is!