A bababolt Győr termékei között a tökéletes játszószőnyeg!

bababolt Győr

Gondoljunk csak bele, milyen érdeklődéssel figyeli kisbabánk azt a színes világot, amely körülveszi. Ezt szülőként igyekszünk meg inkább kiszínezni, és mindenféle játékkal, plüss mackókkal, falmatricákkal és különböző dekorációval. A bababolt Győr termékei között találjuk például a játszószőnyeget, ami napjainkban nagy érdeklődésnek örvend. A szakemberek szerint fontos szerepe van ennek a babakelléknek, hiszen ösztönzi a babát a mozgásra, segíti a látás, a szín és térlátás kialakulását, megtanítja a babát logikusan gondolkodni, valamint bizonyos szinten segíti a baba-mama kötődést is. Ez utóbbi leginkább abban nyilvánul meg, hogy amíg játszik a baba ott van vele az anyuka is, és együtt nevetnek, együtt vannak.

Mindezek mellett meg kell jegyeznünk azt is, hogy a játszószőnyeg kiválasztása során is néhány dolgot figyelembe kell venni, nem elegendő belépni a bababolt Győr helyiségébe és levenni a polcról a legszínesebb játszószőnyeget. Első lépésként az alakját határozzuk meg, kör vagy négyzet alakú legyen, ezt leginkább ahhoz mérten döntsük el, hogy milyen helyiségben fogjuk a legtöbbet használni.

Lényeges odafigyelni a felakasztható játékokra is, ajánlott a műanyag helyett a szövetet választani, mert az puhább. Arra is figyeljünk, hogy a játékokat tartó híd ívesen álljon és ne fele, az ívest könnyebben eléri a baba. Ha a bababolt Győr termékei között válogatunk azt tartsuk szem előtt, hogy nem nekünk kell tetszedjen a játszószőnyeg, hanem kisbabánk számára kell a tökéletes darabot megtalálni. Ilyen értelemben, ha unalmas is a játszószőnyeg zenéje, akkor is olyat vegyünk, ami hangokat ad ki, mert az nyugtatja is a babát.